Anunt referitor la extinderea utilizării formelor alternative de activitate didactică

Facultatea de Tehnologia Petrolului si Petrochimie

Oportunități pentru stagii de practică remunerate

Plata Regiei de cămin

Internship Rompetrol - KMG International

În perioada 1 august – 30 septembrie 2019, 25 dintre studenţii facultăţilor de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Inginerie Mecanică și Electrică și Ingineria Petrolului și Gazelor participă la programul de Internship organizat de Rompetrol-KMG Group. Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este partener al Rompetrol încă de la începutul demarării acestui proiect. Aflat la a XIX-a ediţie, programul de internship a ajuns la maturitate, pregătind cu succes viitorii specialiști pentru industria de prelucrare a petrolului.

Tema sub care se desfășoară în acest an programul de internship este “Pregătit pentru carieră” și își propune să motiveze  participanţii pentru a își construi o profesie  din cariera pe care și-au ales-o. În plus, aceștia au posibilitatea de a concura pentru cele 50 de burse în valoare de 100$/lună x 10 luni, în cadrul competiţiei “Petromidia 40 de ani”.

În 2019 rafinaria Petromidia aniversează 40 de ani de activitate si ne folosim de această ocazie pentru a adresa felicitări întregului colectiv, dorindu-le cât mai mulţi barili prelucraţi!

Ataşamente:
Download-ează fișierul (Program Internship Rompetrol  2019.pdf)Internship Rompetrol 2019[Internship Rompetrol 2019]

Știri Populare

Internship Rompetrol - KMG International

În perioada 1 august – 30 septembrie 2019, 25 dintre studenţii facultăţilor de Tehnologia Petrolului și Petrochimie, Inginerie Mecanică și Electrică și Ingineria Petrolului și Gazelor participă la programul de Internship...

Job opportunities at PG Urlati

More details here. (attachments/article/119/Job%20opportunities%20at%20PG.pdf)

Ultimele noutăți

Anunt referitor la extinderea utilizării formelor alternative de activitate didactică

Avand în vedere prelungirea situației care nu permite deplasarea studenților și a cadrelor didactice și auxiliare la sediul Universității, Consiliul de Administrație a stabilit următoarele măsuri în ședința din data...